Servicii

Arhitectura

Echipa E-ProiectCasa ofera servicii de arhitectura pentru realizarea de solutii de toate dimensiunile, de la nivelul unui simplu proiect de casa sau proiect casa tip, de constructie casa sau mansardare, avizare sau documentare si pana la realizarea de studii complexe de fezabilitate sau project management pentru constructia de cladiri industriale, de birouri, comerciale sau institutionale.

Urbanism

Echipa E-ProiectCasa ofera servicii de proiectare de urbanism pentru realizarea de solutii de toate dimensiunile, de la nivelul unui simplu proiect de casa sau proiect casa tip, de constructie casa sau mansardare, avizare sau documentare si pana la realizarea de studii complexe de fezabilitate sau project management pentru constructia de cladiri industriale, de birouri, comerciale sau institutionale.

Amenajari Interioare

Echipa E-ProiectCasa ofera servicii de design pentru realizarea de amenajari interioare, de la nivelul unui simplu apartament sau a unei case si pana la cladiri de birouri, spatii comerciale sau de agrement. Asiguram servicii privind amenajarea spatiilor exterioare : gradini, parcuri, locuri de joaca, etc.

Rezistenta

Echipa E-ProiectCasa ofera servicii complete de proiectare inginerie structurala pentru realizarea structurilor din beton armat, zidarie portanta, lemn sau metal. Ne implicam in proiecte de toate dimensiunile, de la nivelul unui simplu proiect de casa sau proiect casa tip pana la realizarea de cladiri industriale, de birouri, comerciale sau institutionale.

Instalatii

Echipa E-ProiectCasa ofera servicii de proiectare instalatii ( instalatii termice, sanitare, electrice, instalatii de gaz, instalatii de ventilatie si climatizare ) pentru realizarea de solutii de toate dimensiunile, de la nivelul unui simplu proiect de casa sau proiect casa tip, de constructie casa sau mansardare, avizare sau documentare si pana la realizarea de studii complexe de fezabilitate sau project management pentru constructia de cladiri industriale, de birouri, comerciale sau institutionale.

Executie Lucrari

Echipa E-ProiectCasa ofera servicii de executie lucrari de constructii privind realizarea structurilor din beton armat, zidarie portanta, lemn sau metal precum si executarea de finisaje, amenajari interioare si exterioare. Ne implicam in proiecte de toate dimensiunile, de la nivelul unui simplu proiect de casa sau proiect casa tip pana la realizarea de cladiri industriale, de birouri, comerciale sau institutionale.

Articole - Ghid-Constructii Votati-ne in directorul ClickLink Crihan ConstructOptim DesignE-Mansardare.ro|Mansardare|Mansardari|Proiecte Mansardare